Egemen Gürsel ANKARALI

1983 İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi, 1986 İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yüksek Lisans mezunudur.1992 yılından bu yana, Avukatlık yapmaktadır. Kurucusu bulunduğu ANKARALI HUKUK BÜROSU; Ticaret Hukuku, Lojistik ve  Nakliye Hukuku, Gümrük ve Kaçakçılık Mevzuatı,   Sigorta Hukuku, Gayrimenkul hukuku,İnsan kaynakları ve  Yabancılar Hukuku Konusunda Danışmanlık  ve  Avukatlık Hizmetleri verilmektedir.

IRU (Internatıonal Road Transport Unıon) danışman avukatlarındandır. Uluslararası Nakliyeciler Derneğinde (UND) CMR Konvansiyonu ve Nakliyede Sorumluluk konularında ve  Türkiye Sigorta Enstitüsü Vakfı (TSEV) de Nakliyat Emtia Sigortaları, I.C.C Klozları, Uluslararası Konvansiyonlar  konularında eğitmen sıfatı ile, İstanbul Üniversitesi Lojistik Yüksek Okulu, Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Yüksek Okulunda Öğretim Görevlisi sıfatı ile, Nakliyede Sorumluluk ve Sigorta konusunda eğitim ve öğretim çalışmaları yapmaktadır. Lojistik Yönetimi   , Lojistik sözleşmeleri, Nakliyat Sigortaları, Taşıma İle ilgili Uluslararası Konvansiyonlar, İnsan Kaynakları,  konularında değişik zirve ve toplantılara konuşmacı olarak katılmış seminerler vermiştir. Lojistik sektöründe ve İnsan Kaynakları alanlarında faaliyet gösteren dergi ve gazetelerde yayınlanmış makaleleri bulunmaktadır.

Bu Konuşmacıyı Paylaş
Konuşmacı Ayrıntıları
Konuşmacı Ayrıntıları
Konuşmacının Etkinlikleri
Bu etkinlikleri de sevebilirsiniz.
17 Mayıs 2023
16:00
17 Mayıs 2023
18:00
Tüm sektör çalışanlarının kayıt yaptırarak ücretsiz olarak yararlanabildiği eğitimler, 2023 yılının Haziran ayına kadar devam edecek.
Süresi doldu
Sepetiniz
  • No products in the cart.
0